Detall IV Duatló

Benvolguts i benvolgudes esportistes, a continuació i després d’anunciar-vos l’obertura d’inscripcions, us presentem l’obsequi d’aquest 4t Duatló Memorial Xavier Gorgues.

Aquest any, una samarreta ben rocambolesca ens diferenciarà de la resta d’haver participat en aquest duatló cross tant divertit i a la vegada únic que tenim a la nostra comarca.

A continuació també us deixem l’enllaç a la INSCRIPCIÓ 

Gràcies a tothom i entreneu força!!!

SAMARRETA

mides mc masculi copia 2

Guia de talles

Esponsorització Gestiplac

Bon dia, amics i amigues!!! Tenim una bona notícia per tots vosaltres, l’empresa Gestiplac col·laboradora del Duatló any rere any fa un pas més juntament amb el Duatló. Aquest any ens ajuda a donar-vos un segon obsequi esponsoritzar per Gestiplac. Gràcies @David Dalmau per fer-ho possible. Aquest any lluirem també aquesta fantàstica visera!!!

4900-02 FOTOMUNT c2.jpg

DETALL III DUATLÓ

Bones, amics i amigues, ja tenim el detall pel III Duatló Memorial Xavier Gorgues. Aquest any us emportareu aquest fantàstic regal, una bossa ronyonera amb porta dorsal perquè la pugueu estrenar el dia del duatló. Esperem que us agradi!!!

FOTOMUNT.jpg

INSCRIPCIONS OBERTES

Molt bones, amics i amigues, un any més ja tenim el Duatló memorial Xavier Gorgues a punt. Aquesta serà la tercera edició i com sempre serà de caràcter solidari, tots els beneficis són per la Marató de TV3 tal com li hauria agradat al nostre amic Xavier. Ja podeu realitzar la vostra inscripció als següents enllaços. Ben aviat publicarem una sorpresa per tots els participants de la passada edició. Us esperem!!!

CLICA AQUÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL
CLICA AQUÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ PER PARELLES

CARTELL DUATLO 2018